Despre Club Rotary Husi

In anul 1905, pe data de 23 februarie in Chicago - Ilinois, se infiinteaza primul club Rotary din lume care, inca de la inceput, a avut ca obiectiv principal incurajarea si promovarea idealului in ceea ce priveste munca si meseria, ideal la care aspira orice profesiune onorabila.

In cluburile lor, Rotary - enii, uniti prin idealul lor de a se face utili,  isi asuma responsabilitatea de a servi interesul general, de a promova buna  ntelegere la nivel local, national si international.

In Romania, Rotary International a venit prima oara in 1929. Atunci au fost create cluburi la Bucuresti si Timisoara ce au desfasurat o activitate in principal axata pe ingrijirea sanatatii copiilor si de integrare in societate a tinerilor cu handicap sau bolnavi.

In 1936 a fost infiintat Districtul 84 - Romania, toate cluburile romanesti infiintate pe parcurs functionand pana in anul 1940, cand au fost desfiintate de regimul totalitar din acea vreme. In perioada de pana la izbucnirea celui de al II-lea Razboi Mondial, activitatile membrilor clubului au facut ca Rotary sa prospere pe meleagurile Romaniei. In 1990 se reia traditia intrerupta, reinfiintandu-se pentru Romania si Republica Moldova, Districtul 2241.

Pe 21 Noiembrie 2007 ia fiinta Clubul Rotary Husi care a reusit sa stranga in jurul sau 27 de membrii, oameni de calitate ce si-au unit eforturile in derularea de actiuni si proiecte, in plan social din zona municipiului Husi. Materialele prezentate in paginile acestui site vor puncta proiectele relizate de la data infiintarii si pana in prezent, precum si viitoarele programe de lucru ale clubului.